Skip to main content

Wij zijn MOOTIO

MOOTIO is er voor jou. Wij vinden jouw perfecte baan of perfecte professional. Dat doen wij op onze eigen manier, omdat deze werkt.

Over MOOTIO

MOOTIO richt zich op bouwkunde, infra en installatietechniek. Hier kennen wij de branche, spreken wij de taal en maken wij de beste matches. Wij begeleiden onze professionals om zich zowel op vakgebied en als persoonlijk gebied te ontwikkelen. Het beste uit jezelf halen, met werk dat er voor jou als

professional toe doet. Met onze jaren aan ervaring zetten we ons iedere dag in om opdrachtgevers en professionals met elkaar te verbinden. Wij bieden jou als professional een uitdagende baan aan. Hiermee verbeter jij de prestaties van onze opdrachtgevers voortdurend. Dit doen wij met aandacht voor jouw

ambitie en de kracht van onze expertise. Wij geloven in onze manier van werken: persoonlijk, doelgericht, transparant en flexibel. Door te werken mét ons, in plaats van voor ons. Dat is wat wij professionals bieden en mede hierdoor de kwaliteit die opdrachtgevers dagelijks beleven. Dat is MOOTIO.

MOOTIO richt zich op bouwkunde, infra en installatietechniek. Hier kennen wij de branche, spreken wij de taal en maken wij de beste matches. Wij begeleiden onze professionals om zich zowel op vakgebied en als persoonlijk gebied te ontwikkelen. Het beste uit jezelf halen, met werk dat er voor jou als professional toe doet. Met onze jaren aan ervaring zetten we ons iedere dag in om opdrachtgevers en professionals met elkaar te verbinden. Wij bieden jou als professional een uitdagende baan aan. Hiermee verbeter jij de prestaties van onze opdrachtgevers voortdurend. Dit doen wij met aandacht voor jouw ambitie en de kracht van onze expertise. Wij geloven in onze manier van werken: persoonlijk, doelgericht, transparant en flexibel. Door te werken mét ons, in plaats van voor ons. Dat is wat wij professionals bieden en mede hierdoor de kwaliteit die opdrachtgevers dagelijks beleven. Dat is MOOTIO.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om je te leren kennen. Hoe meer we van je weten, hoe beter wij je kunnen helpen. Een professional moet ook binnen een organisatie passen.

Doelgericht

Dankzij onze achtergrond in de branche weten we wat jij zoekt in de perfecte professional of in de perfecte baan. Wij zetten ons hier 100% voor in.

Transparant

Wij beschikken over de meest up-to-date relevante informatie in jouw vakgebied. Wij vertellen precies wat wij voor je kunnen betekenen. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Flexibel

Wij zijn meegaand en denken altijd in mogelijkheden voor onze opdrachtgevers en professionals. Door samen in beweging te blijven komen we verder op de arbeidsmarkt.

“Wij houden van ons vak. Wij zetten alles op doelgerichte wijze in beweging om ambities waar te maken.”

Tommy Michielsen
Eigenaar MOOTIO

Onze opdrachtgevers

Wat kunnen we voor je betekenen?

    Bijlage uploaden (doc, docx of pdf, max. 5MB)

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement.

    https://www.youtube.com/watch?v=RPewZATynlE